Halloj Karin, hur är det att vara en del av Team Bergspring?

Halloj Karin, hur är det att vara en del av Team Bergspring?

- Hur har känslan varit kring loppen i touren i år och hur har det varit att vara en del av Team Bergspring?

- Helt toppen vara del av en gemenskap i Bergspring att kämpa tillsammans med, känns som det har lockat fler snabba Boråsare springa fler traillopp. Nöjd över min egen prestation i några lopp, men väldigt besviken i några också och att dalarna tyvärr varit för många för att slåss om en pallplats totalt individuellt. Men många roliga lopp, och konkurrensen i loppen hög, vilket såklart är kul, att touren fått bra status. Och jag älskar att springa trail och tävla!

- Hur går träningen? 

- Haft ont i en fot i 3 veckor, så inte sprungit så mycket, men däremot en hel del cykel och rullskidor/skierg istället på sistone. Men nu har det släppt och foten känns bra igen, så jag hoppas få en bra period med träning inför finalen nu!

- Hur laddar du upp för finalen?

- Ska springa Kullamannen trail 20km på lördag, och sen förhoppningsvis få till massa bra löppass så att jag ger mig själv chansen göra ett bra lopp i finaltävlingen och samla massa poäng till teamet 🙂

Vi önskar först och främst Karin all lycka till på Kullamannen på lördag och sen håller vi tummarna att du håller dig hel och kan köra fullt ut på finalen! 

Tillbaka till blogg