Hanna Gerhardsson

Hanna Gerhardsson

Vi tog ett snack med Hanna Gerhardsson, som kommer tillbaka till tävlingsbanan efter ett skadeuppehåll. En sak är säker, Hanna är lika kvick i löparskor som på skidorna! 

När började du springa? Jag sprang min första terrängtävling i Rydboholm som 5-åring 1987🌟

Målsättning med löparåret 2022? Jag har precis börjat springa efter en lång skadeperiod. Ska försöka hålla mig skadefri. Målinriktad som jag är, som dessutom älskar att tävla vill självklart prestera under Göteborgsvarvet samt de traillopp jag kommer att deltaga i under året.

Styrka som löpare? Uthållig, har hög tävlingskapacitet att pressa mig lite extra, lättränad. Har tidigare sprungit mycket asfalt och kan då hålla hög fart under längre tid. Ser fram emot att få uppleva ”runners high” på stigar

Vilka lopp planerar du köra i TRS Trailtour i år? Kolmården, Bocksten trail, Skatås ryggar och Rya åsar trail

Favoritpass? Tröskelintervaller och backintervaller

Favoritdistans? 42 km

Hur laddar du innan tävling? Resorb sport, pasta och ett kortare intervallpass

Bästa snackset/energin/drycken efter ett långpass? Maxim och Herbalife strenght men är inte så slavisk till något märke.

Berätta nåt om dig själv som vi inte vet. Jag har en tredjeplats i Lilla Lidingöloppet och fem segrar i Lilla Göteborgsvarvet, samt en pallplats på Senior SM i rullskidor (om man nu kan leva på gamla meriter ;))

Härligt att höra Hanna. Lycka till! Vi ser fram mot att följa dig och teamet under året! 

Tillbaka till blogg