Lisa Nelson

Lisa Nelson

Vi fick ett par ord med Lisa Nelson som inte bara är snabbast och starkast uppför backarna men även gjort Bergsprings logga. 

När började du springa? Efter jag slutat spela fotboll som 20 åring lite till och från. Började springa mer efter att jag fick barn 2010, men mer seriöst och strukturerat de senaste fem åren och då har även resultaten kommit.

Målsättning med löparåret 2022? Trailtouren med Team Bergspring är min målsättning i år, men även en snabb mil hade varit kul:-)

Styrka som löpare? Ganska snabb, backstark och har pannben (för det mesta)

Vilka lopp planerar du köra i TRS Trailtour i år? Isaberg 500, Skatås Ryggar, Bocksten trailrun, Idre Fjällmara och Rya Åsar.

Favoritpass? Långpass och snabba intervaller.

Favoritdistans? På träning gillar jag pass runt 15, men som tävlingsdistans så gillar jag halvmaran bäst.

Hur laddar du innan tävling? Med bra mat och förhoppningsvis har jag även gjort rätt träning inför och är redo för utmaningen.

Bästa snackset/energin/drycken efter ett långpass? Efter långpass körr jag U-mara Recovery för att snabbt få i mig återhämtning. Sedan ganska snabbt mat och kaffe:-)

Berätta nåt om dig själv som vi inte vet. Jag älskar att vara delaktig i massa projekt och är en JA-sägare:-) Driver Flow Coaching ihop med Hanna Gerhardsson där vi coachar löpare i grupp. Men jobbar även som grafiker, så har gjort Bergsprings logotyp.

Tack för snacket Lisa. Lycka till på touren i år! Vi ser fram mot att följa dig och teamet under året! 

Tillbaka till blogg