Niklas Gunnarsson

Niklas Gunnarsson

Vi tog ett snack med Niklas Gunnarsson, killen som gillar att springa snabbt och är grym på att plocka fram det han har för dagen. 

När började du springa? För 4-5 år sedan.

Målsättning med löparåret 2022? Fortsätta att utvecklas genom kontinuitet och hålla mig skadefri. Plocka poäng åt Team Bergspring i trailtouren. Göra någon snabb miltid/halvmara.

Styrka som löpare? Fantastiskt morgonhumör. Förhållandevis stark i gymmet för att vara löpare vilket kan nyttjas i spåret. Ganska bra på att plocka fram det jag har för dagen.

Vilka lopp planerar du köra i TRS Trailtour i år? Hoka Torekov. Isaberg. Bocksten. Rya åsar. Skatås ryggar. Kanske någon mer om laget åker.

Favoritpass? Gärna ett tröskelpass i fin miljö och kuperad terräng. Även lugna turer i bergsmiljö.

Favoritdistans? Kommer gärna snabbt i mål. Halvmaran eller kortare.

Hur laddar du innan tävling? Klunkar rödbetsjuice och låter flickvännen sova på soffan. Skämt åsido. Försöker förändra så lite som möjligt av mina dagliga rutiner. Brukar dra ner lite på träningsmängden dagarna före och ser till att ha fyllt på med bra mat och sömn.

Bästa snackset/energin/drycken efter ett långpass? Intar helst flytande energi direkt efter ett hårt pass. En flaska Brämhultsjuice eller liknande är toppen.

Berätta nåt om dig själv som vi inte vet. Även känd hos personalen på Fotriktigt som Mr triumph efter flest reklamationer på saucony triumph under butikens existens.

Tack Niklas, kul att få höra mer om dig. Vi ser fram mot att följa dig under året! 

Tillbaka till blogg