Team Bergspring till TRS Trailtour i år igen! Och planerar för att delta med fler lag! Vill du vara med? 

Team Bergspring till TRS Trailtour i år igen! Och planerar för att delta med fler lag! Vill du vara med? 

Vilken succé det blev när vi drog igång Team Bergspring och satsade på TRS Trailtour förra året. Team Bergsping slutade ju på en total tredjeplats i touren vilket är helt fantastiskt.

Men när vi tittar tillbaka på året och frågar deltagarna som var med så är resultatet absolut inte det viktigaste. De och vi säger enhälligt att det är den enorma glädje, energin och community-känslan som det ger att springa i lag. Vi har rest tillsammans, tränat tillsammans, delat erfarenheter och tips med varandra och peppat och kämpat ihop.

Vi har träffat på så många härliga människor på våra resor runt om på tävlingarna och det känns som att det finns ett spirande intresse till att få en tillhörighet och hänga tillsammans, dela erfarenheter, peppa och ha kul. 

Så, nu när vi planerar 2023 så tänker vi helt enkelt att vi måste ge fler chansen att få hänga med Team Bergspring! 

Ett lag är redan klart och det är gänget från 2022 som helt enkelt ställer upp igen. Superkul tycker vi! Men vi vill ju såklart att fler ska få chansen att upptäcka hur kul, spännande och peppigt det är att vara en del av ett lag i vad som annars kan ses som en individuell idrott.  

Så vi börjar med att undersöka intresset för att se om vi kan få ihop fler lag. 

Vill du vara med? 

Fyll i ditt intresse här! 

Läs mer om TRS Trailtour här! 

Vi hörs! 
Tillbaka till blogg