Blir klubbsponsor till Bergspring Sportsclub

Klubbsponsor Bergspring Sportsclub

Bergspring Sportsclub är en förening som välkomnar alla som delar glädjen av att springa i skog, över berg eller bara njuta av naturen vid ett vattendrag. Vårt mål är att skapa en härlig community där medlemmar kan delta i spännande event, uppleva äventyr och gemenskap. Oavsett om du är ung eller gammal, erfaren eller nybörjare, med eller utan tävlingsambitioner – du är hjärtligt välkommen att vara en del av vår härliga gemenskap.

Under den relativt korta tid vi har funnits (ett år), har Bergspring Sportsclub redan blivit omtalad i trailsverige. Varför? För att vi inte bara har roligt tillsammans utan också levererar imponerande resultat. Bergspring Sportsclub är mer än bara en förening; det är en livsstil.

Vi letar nu efter engagerade sponsorer som vill vara en del av vår resa genom att bli vår Klubbsponsor. Genom att investera 5 000 kr per år i vår klubbverksamhet kommer ert företag att få synlighet på flera olika sätt.

Vad får jag som klubbsponsor?

  • Synlighet: Er logotyp kommer synas vid våra idrottsevenemang, så som tävlingar, resor och träningspass.
  • Hemsidesexponering: Er logotyp och företagsinformation kommer presenteras på vår hemsida. Detta förbättrar er synlighet bland våra medlemmar och besökare.
  • Logotyp på klubbkläder: Er logotyp kommer att pryda våra officiella klubbkläder. (pris för kliché tillkommer)
  • Sociala medier: Vi kommer att marknadsföra och tacka våra sponsorer på våra sociala medieplattformar.
  • Gemenskap: Genom att vara en klubbssponsor blir ni en del av vår härliga gemenskap. Ni får möjlighet att delta i våra evenemang, träffa medlemmar och skapa relationer med dem som delar glädjen av Bergsprings Sportsclub.
Vill du hänga med på vår resa som klubbsponsor? Kontakta oss på bergspringsportsclub@gmail.com för mer information eller frågor.